Medizinische Mikrobiologie/Infektiologie: Guestlecture: "Trimethoprim/Sulfamethoxazole heteroresistance in Staphylococcus aureus"

Institut für Medizinische Mikrobiologie
Institut für Hygiene
Institut für Infektiologie

Hörsaal des Instituts für Medizinische Mikrobiologie
Domagkstraße 10

Institutskolloquium Wintersemester 2021/2022

"Trimethoprim/Sulfamethoxazole heteroresistance in Staphylococcus aureus"

PD Dr. med. Dennis Nurjadi, Department of Infectious Diseases, Medical Microbiology and Hygiene, Ruprecht-Karls University Heidelberg, Germany

Face-to-face event

Wir laden Mitarbeiter der Institute und interessierte Gäste recht herzlich zu den kostenfreien Gastvorträgen ein.

Das Mikrobiologische Kolloquium findet wahlweise als Präsenzveranstaltung oder Zoom-Konferenz statt.

Wird die Veranstaltung als Zoom-Konferenz ausgerichtet, senden wir Ihnen die Zugangsdaten per E-Mail nach erfolgter Anmeldung.

We kindly invite staff of the institutes and interested guests. This guest lectures are free of charge and our meetings are either be held as a face-to-face event or online via Zoom.

You will find detailed information under the respective dates of the guest lectures. Please request the login data via email indicating your name in case of a Zoom conference.