Medizinische Mikrobiologie/Infektiologie: Guest lecture: "Staphylococcus aureus and the immune system - a magic triangle of tolerance, protection and allergy"

Institut für Medizinische Mikrobiologie
Institut für Hygiene
Institut für Infektiologie

Institutskolloquium Sommersemester 2021
Uhrzeit: 16:15 Uhr

Wir laden Mitarbeiter der Institute und interessierte Gäste recht herzlich zu den kostenfreien Gastvorträgen ein.

Aufgrund der aktuellen Situation findet das Institutskolloquium als Zoom-Konferenz statt.

We kindly invite staff of the institutes and interested guests. This guest lectures are free of charge and our meetings are currently held online via Zoom.

Professor Dr. med. Barbara Bröker, University of Greifswald, Institute of Immunology and Transfusion Medicine, Greifswald, Germany

Moderation: Professor Dr. med. Barbara C. Kahl

Weitere Informationen für die Zugangsdaten folgen. Information for the access data will follow.